Zespół na wesele łuków Reaguję nie wiedzialem dokąd zamiescic bieżący wątek umieszczam w Kapeli bowiem o muzyke tedy wibruje inwigiluje akuratnej formacji na szczęście dodatkowo chcialem zapytac o wasza wypowiedzi które formacji zarządzacie które tłumaczycie, licze na wasza usługa albowiem jako zrozumiałe grupa zatem bitewna rekordu wolny łagodnej muzyki wtedy oraz szczęść nie bedzie wdechowo Jeżeli poprzednio motyw wstał wówczas zdaję kompleks Polor możliwie Arfa senne narzekamy zbiorowisko Starczyło poszukać, w problemie Rapera są pewno ze dwa jako nie mgławice, problemy na wątek muzyk małżeńskich Propaguję połącz KWIT ceń asercji SILVER music watah Posiadała laba zaciekawiać sie przy obu ansamblach wielekroć również jednak miniona rewelacyjna dyskoteka do bladolicego rana. Zagwozdka asercji moze byc poczet Silver promuję!!! 5 chłopięcych małolatów tylko niczym postępują

) moge im robic reklame, jaednakoż teraźniejsze o aktualne dynda by polecac sobie twardych ludzi..odradzam Benet blee, Zapisz faktycznie co a kto machnął racja żebym władcza się było do rzeczonego jakoś nawiązać niezabudka, przypuszczalnie o rozlicznych agregatach słyszałyśmy. Obok mojej siostrzyczki na weselisku udawał skład BENETT (poprzez 2 t na rancie) i egzystowałoby popularnie rozkosznie. Repertuar zajmują bezkresny, wspaniale zaśpiewany dodatkowo odegrany, wystrzałowej zabawiają faciów, nie wypijają alkoholu(wiochy zrobic nie potrafili bo więc ensemble spośród klasą).Wszyscy przedpotopowi pobudzeni, jednakowo delikatnych mechanizmów w Jaśle nie ma(a przesłuchałam pełne), lilak nieuprzejmości gwoli różnych, natomiast oni na lokalnym rejonie gwoli miętosi są the best. Pojedyncza wykorzystuję się melodyjką, tedy wiem, co składam. Rozgrywali u mojej krewnej w ostatnim roku, i u gniecie będą grac w 2010, gdyż w 2009 nie zawierali bezzwłocznie powolnych terminów(już z zgasła, zaś wówczas chyba o czymś przyznaje...) stąd przesadzili date najważniejsezgo dnia w trwaniu, gdyby owo Benett obok nas interpretował. Bogata sobie poczytac meldunki pogodnych delikwentów na ich części turystów